Galerie Wijdemeren
06 - 53222156 / 06 - 41277246
Exposities

Exposities


Expositie, wegens succes verlengd:

Aftersale

Kunst & Antiek Weekend
Naarden
En Nieuwe Aanwinsten

Tot eind maart bij Galerie Wijdemeren

Heeft u het Kunst & Antiek Weekend in Naarden gemist? Of wilt u onze collectie nog een keer op uw gemak bij ons komen bekijken? Dat kan!
Wegens het succes van deze tentoonstelling, verlengen wij deze met een maand. Kom nu nog snel onze collectie 19e en 20ste eeuwse topstukken bekijken!

Daarnaast presenteren wij stukken die gloednieuw in onze collectie zijn! Waaronder een bijzonder werk van Dirk Smorenberg en een prachtige aquarel van Haagse School-schilder Pieter Stortenbeker.


Verwacht:

Expositie

Holland Waterland


Vanaf begin April bij Galerie Wijdemeren


Elk jaar kijken wij er weer naar uit. Het zonnetje gaat schijnen, de wind neemt af en de hondjes liggen heerlijk in de tuin... Lente!
En met de lente komt onze jaarlijkse tentoonstelling: Holland Waterland.

Op deze tentoonstelling is het beste uit onze collectie te zien dat met water te maken heeft. Woeste 19e eeuwse zeegezichten, impressionistische strandgezichten en natuurlijk werken waarop de Loosdrechtse Plassen te zien zijn. De plassen die u bij ons ook in het echt kunt bewonderen, en die in de lente langzaam volstromen met zeilbootjes en sloepjes.
Kom bij ons in de lente heerlijk genieten van prachtige kunst en een kopje koffie aan het water.

Wij kijken er al volop naar uit!

 


Wisselende Thema exposities


Galerie Wijdemeren werkt met wisselende thema-exposities. Werk uit onze collectie is afkomstig uit particuliere verzamelingen. Het gaat daarom vaak om unieke stukken die nooit eerder op de markt zijn geweest, omdat ze bijvoorbeeld rechtstreeks uit het atelier van een kunstenaar komen. Ook stellen wij werk van hedendaagse kunstenaars tentoon.

 

Expositie "Collectie Kunst & Antiek Weekend Naarden"

--------

Galerie direct aan de Loosdrechtse Plassen

Bij stralend weer is het goed toeven op het terras van Galerie Wijdemeren met het fraaie uitzicht op de Plas. Maar ook op een regenachtige dag is het gezellig binnen rond de open haard.

Galerie Wijdemeren is gevestigd aan de Herenweg 71-73 in Breukeleveen. De galerie is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets en zelfs met de boot. 

Openingstijden: WO, DO en VR van 11.00 tot 17.00 uur
andere dagen volgens afspraak.

Naast de locatie in Breukeleveen is een bezoek op dinsdag, woensdag en zaterdag van 10.00 – 15.00 uur aan onze de locatie Angstelkade in Nieuwersluis voor antiek en brocante, meubels en kleingoed meer dan de moeite waard. Voor meer informatie: 
www.stockenco.com

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor. 

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E: info@galeriewijdemeren.nl

 Kunst in een huiselijke sfeer

Prachtig gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, laten wij u in een huiselijke sfeer genieten van onze exposities van 19de en 20ste eeuwse meesters, evenals hedendaagse schilderijen en heel veel andere kunst. De Galerie is onderdeel van Kunstkamer Wijdemeren een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver. Kunstkamer Wijdemeren houdt kantoor aan de Herenweg 73 te Breukeleveen in de gemeente Wijdemeren. U bent van harte welkom op onze regelmatig terugkerende taxatiedagen.

Onze Galerie in het pand
"DE WIJDEMEREN" vindt u in Breukeleveen aan de Loosdrechtse plassen

'De Wijdemeren' - Kunstkamer en Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
'De Wijdemeren' - Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
| BLOG

Openingstijden Galerie Wijdemeren in Breukeleveen: 
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen

Reguliere openingstijden:
Iedere WO, DO en VR tussen 11.00 -17.00 uur.
Andere dagen alleen volgens afspraak.

Telefoon: 06-53222156, Contact: Gijs Looman
Telefoon: 06-41277246, Contact: Jeanette Looman - Schipper

E-mail: info@galeriewijdemeren.nl

 

Openingstijden van onze andere vestigingen© Kunstkamer Wijdemeren 2004 - 2019