Galerie Wijdemeren
06 - 53222156 / 06 - 41277246
Exposities

Exposities


 Huidige expositie

Mensen kijken

te zien t/m half december 2019

Mensen kijken, wie houdt er niet van? Tijdens onze nieuwste expositie kunt u ongegeneerd kijken, bewonderen, bestuderen of observeren. We hebben een indrukwekkende tentoonstelling samen kunnen stellen, waarbij we aandacht schenken aan allerlei type mensen en situaties waarin mensen zich kunnen bevinden. Van een bijzonder mooi en eerlijk naakt, tot een surrealistisch portret dat haast niet van echt te onderscheiden is.

Speciaal uitgelicht in Dinies Kitchen hebben we een tentoonstelling samengesteld van schilderijen gemaakt door hedendaags kunstenares Valentina Cantor. De van haar hand in olieverf geschilderde naakten wisselen zich af met haar vluchtige aquarellen. We hebben Valentinas werk gecombineerd met grafisch werk van onder andere Michael Parkes. Parkes draagt met zijn werk een bijzondere symboliek uit. Het is een zeer fraaie samenstelling geworden waar we zeker trots op zijn.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten, en nodigen u graag uit om te komen genieten van de prachtige kunst op onze fijne locatie.


 

Aankomende expositie:

Winterwonderland


Vanaf half december is het zover: dan start weer onze jaarlijkse winter-expositie. U kunt gaan genieten van prachtige sneeuw- en ijsgezichten en andere fijne winterse taferelen. Binnen onze huidige expositie tonen we hiervan alvast een voorproefje, dus kom vooral kijken!
Wij zijn al in de wintersferen, het is bij ons heerlijk warm, de open haard staat aan en we schenken met liefde een kopje koffie of thee voor u in.
Wisselende Thema exposities

Galerie Wijdemeren werkt met wisselende thema-exposities. Werk uit onze collectie is afkomstig uit particuliere verzamelingen. Het gaat daarom vaak om unieke stukken die nooit eerder op de markt zijn geweest, omdat ze bijvoorbeeld rechtstreeks uit het atelier van een kunstenaar komen. Ook stellen wij werk van hedendaagse kunstenaars tentoon.

 

Een greep uit de collectie

Mensen kijkenGalerie direct aan de Loosdrechtse Plassen

Bij stralend weer is het goed toeven op het terras van Galerie Wijdemeren met het fraaie uitzicht op de Plas. Maar ook op een regenachtige dag is het gezellig binnen rond de open haard.

Galerie Wijdemeren is gevestigd aan de Herenweg 71-73 in Breukeleveen. De galerie is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets en zelfs met de boot. 

Openingstijden: VR van 11.00 tot 17.00 uur
andere dagen volgens afspraak.

Naast de locatie in Breukeleveen is een bezoek op dinsdag en zaterdag van 10.00 – 15.00 uur aan onze de locatie Angstelkade in Nieuwersluis voor antiek en brocante, meubels en kleingoed meer dan de moeite waard. Voor meer informatie: 
www.stockenco.com

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor. 

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E: info@galeriewijdemeren.nlKunst in een huiselijke sfeer!

Prachtig gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, laten wij u in een huiselijke sfeer genieten van onze exposities van 19de en 20ste eeuwse meesters, evenals hedendaagse schilderijen en heel veel andere kunst. De Galerie is onderdeel van Kunstkamer Wijdemeren een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver. Kunstkamer Wijdemeren houdt kantoor aan de Herenweg 73 te Breukeleveen in de gemeente Wijdemeren. U bent van harte welkom op onze regelmatig terugkerende taxatiedagen.

Onze Galerie in het pand
"DE WIJDEMEREN" vindt u in Breukeleveen aan de Loosdrechtse plassen

'De Wijdemeren' - Kunstkamer en Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
'De Wijdemeren' - Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
| BLOG

Openingstijden Galerie Wijdemeren in Breukeleveen: 
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen

Reguliere openingstijden:
Iedere vrijdag tussen 11.00 -17.00 uur.
Andere dagen alleen volgens afspraak.

Telefoon: 06-53222156, Contact: Gijs Looman
Telefoon: 06-41277246, Contact: Jeanette Looman - Schipper

E-mail: info@galeriewijdemeren.nl

Openingstijden van onze andere vestigingen© Kunstkamer Wijdemeren 2004 - 2019