Galerie Wijdemeren
06 - 53222156 / 06 - 41277246
Galerie Nieuws

Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - Januari 2020

 

 

 
L.J. Kleijn, Aan het water in het voorjaar

Nieuwsbrief Galerie Wijdemeren -

Januari 2020


Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze exposities, nieuwe aanwinsten, speciale activiteiten en ander kunstgerelateerd nieuws.

Voor specifieke vragen met betrekking tot restauratie, taxatie, inlijsten en aan- of verkopen van kunst, antiek en zilver, kunt u ons mailen of bellen.

Hartelijke groet, Gijs en Jeanette Looman - Schipper.

 

Openingstijden Galerie Wijdemeren

Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen 
Iedere vrijdag van 11 - 17 uur.
Andere dagen op afspraak.
Maak gerust een afspraak.

 

Bereikbaarheid Galerie Wijdemeren

Tot en met april 2020 is de Oud-Loosdrechtsedijk afgesloten.
Raadpleeg voor uw bezoek uw routeplanner! Klik hier voor meer informatie.


Lees over onze GRATIS taxatiedagen

 


 

Jan Bakhoven, Carrousel

Feestelijke aftrap van 2020 bij Galerie Wijdemeren

26 januari 2020, 14.00-17.00uur

2020 is niet alleen een nieuw jaar, maar ook het begin van een nieuw decennium. We willen dit bijzondere momentum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen we u graag uit om samen met ons deze nieuwe periode in te luiden op zondag 26 januari. Wij zien dit als het uitgelezen moment om stil te staan bij het 15-jarig bestaan van onze galerie, en u op de hoogte te brengen van onze nieuwste plannen en mogelijkheden. Auteur Jan Cees van Duin zal aanwezig zijn om zijn nieuwste boek ‘Klaas Koster, Kunstschilder in het Gooi’ te presenteren. Na deze boekpresentatie vindt de verkoop plaats waarbij u het boek door Jan Cees kunt laten signeren. Ook zijn er speciaal voor deze gelegenheid een aantal werken van de hand van Klaas Koster aan onze expositie toegevoegd. Zangeres Nadia Kadhim zal de middag omlijsten met sfeervolle live-muziek. U heeft ruimschoots de tijd om door onze galerie te dwalen en te genieten van de speciaal voor de gelegenheid ingerichte expositie. Uiteraard staat er een heerlijk hapje en drankje voor u klaar. Wanneer u niets wilt missen van het unieke programma doet u er goed aan om tussen 14.00 en 14.30 uur al binnen te lopen. De eerste 50 bezoekers verrassen wij graag met een bijzonder presentje.

Tot ziens in onze galerie!

 


 
Harmen Meurs, Zittend naakt voor de spiegel

Huidige expositie:

"Van Alles Wat"

Naast nog een aantal fraaie winterse taferelen, kunt u speciaal voor deze gelegenheid ook al genieten van een aantal zeer fraaie nieuwe aanwinsten, zoals prachtige schilderijen van de Loosdrechtse kunstschilder Dirk Smorenberg, 2 museale romantische stukken van de 19de eeuwse kunstschilder L.J. Kleijn en oogverblindend werk van Harmen Meurs.
Zoals boven vermeld tonen we ook werk van Klaas Koster. Jacob Nieweg, Dwarrelende sneeuwvlokjes in stadspark

 

 
 
Annelies Jonkhart, Jacobsschelp en anemoon

Nieuwe aanwinsten bij Galerie Wijdemeren


Onze collectie breidt zich dagelijks uit. Wekelijks tonen wij de mooiste en meest bijzondere nieuwe aanwinsten online, dus zorg dat u regelmatig op onze website kijkt om op de hoogte te blijven en inspiratie op te doen voor uw persoonlijke verzameling. Deze week in het bijzonder nieuw binnengekomen:  

- Annelies Jonkhart
- Sascha Borgen Lindhardt

 
Sascha Borgen Lindhardt, Kimono


Bekijk onze website voor meer nieuwe aanwinsten van:

Harmen Meurs, Kees Maks, L.J. Kleijn, Charles Leickert, M.H. Mackenzie, Annelies Jonkhart, Sascha Borgen Lindhardt, Ron Meilof, M. Schildt, Dirk Smorenberg, A.J. Groenewegen, Ruud van der Neut, Yasmin Hargreaves, Hendrik J. Valk, Cornelis Raaphorst, W.C. Nakken, Cornelis Vreedenburgh, W.G.F. Jansen, Henk Dekker, Leo Pors, Claas Prins, W.A. Knip, Chris ten Bruggen Kate, W.H. Singer, Arnold Pieterse, Coba Koster, JeanMarianne Bremers, Marjolein Dijkhuis, E.V.A.

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E: info@galeriewijdemeren.nl


Openingstijden Galerie Wijdemeren:
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen 
Openingstijden: iedere vrijdag van 11 - 17 uur.
Andere dagen volgens afspraak.


Lees over onze GRATIS Taxatiedagen.

 

 

Private Sales & Dining

Een High Tea, Lunch of Diner tussen de kunst en op een prachtige locatie? Dat kan bij ons! Wij kunnen voor u en uw privé gezelschap een exclusief diner op maat organiseren, in een inspirerende ambiance.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Gratis Taxatiedagen

 
Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van uw schilderijen? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken, restaureren of voorzien van een nieuwe lijst?

Kom gerust eens langs op onze gratis taxatiedagen.

 

Naast taxaties van schilderijen, bent u ook welkom voor waardebepalingen van zilver, antiek, brons en andere inboedel en kunstvoorwerpen. 

Op onze locatie Angstelkade in Nieuwersluis:

Angstelkade 2a, Nieuwersluis, gebouw Stock&Co/Kunstkamer Wijdemeren

Iedere zaterdag van 10:00 tot 15:00, Gratis taxaties van kunst en antiek.
Contact ons voor een afspraak.

In onze Galerie in Breukeleveen Herenweg 71-73:

Iedere vrijdag van 11:00 tot 17:00,
Gratis taxaties van kunst en antiek.
Contact ons voor een afspraak. 

Taxaties op afspraak buiten de bovengenoemde tijden, of op locatie behoren ook tot de mogelijkheden.
Bel of mail ons gerust!
  

Aan de Angstelkade


Op onze vestiging aan de Angstelkade in Nieuwersluis bent u iedere dinsdag en zaterdag van harte welkom, tussen 10-15 uur. Deze loods aan het pittoreske riviertje de Angstel in Nieuwersluis is een ware schatkamer van Curiosa, Brocante, Antiek en Zilver. Een kopje koffie staat altijd klaar!

Kunstkamer Wijdemeren is een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver, waarvan zowel Galerie Wijdemeren als Stock & Co deel uit maken. Aan de Angstelkade is ons restauratie- en lijstenatelier gehuisvestigd, evenals de afdeling antiek, zilver & curiosa en het in antieke meubelen, boedelgoederen en woningontruiming gespecialiseerde Stock & Co.

 


 

Vestiging Angstelkade
Angstelkade 2A, gebouw Stock & Co / Kunstkamer Wijdemeren
3631 NA te Nieuwersluis
Bedrijventerrein Angstelkade

Vaste Openingstijden:
Iedere dinsdag en zaterdag van 10 tot 15 uur,
Buiten deze tijden alleen volgens afspraak geopend.


Contact:
Gijs Looman,
T: -31(0)6-53222156,
E: info@stockenco.nl

Jeanette Schipper,
T: -31(0)6-41277246.
E: info@galeriewijdemeren.nl

Galerie & Kunstkamer Wijdemeren is goed bereikbaar met de auto of de fiets.
Meer informatie vindt u op de website: stockenco.com

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en de gratis taxatiedagen, abonneer u dan op onze mailinglijst: Inschrijven Uitschrijven


Nieuwsbrief Galerie Wijdemeren (ARCHIEF)


12/04/2019Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - December 2019, met nieuws over o.a. nieuwe aanwinsten, onze winterexpositie en activiteiten rond de feestdagen! lezen

Vorige edities:11/08/2019Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - November 2019, met nieuws over o.a. nieuwe aanwinsten, onze nieuwste expositie en onze winterse plannen! lezen10/03/2019Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - Oktober 2019, met nieuws over o.a. onze gewijzigde openingstijden, nieuwe aanwinsten en een fraaie beestenboel! lezen09/05/2019Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - September 2019, met nieuws over o.a. onze gewijzigde openingstijden, nieuwe aanwinsten en exposities! lezen08/08/2019Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - Augustus 2019, met nieuws over o.a. onze gewijzigde openingstijden, nieuwe aanwinsten en exposities! lezen07/05/2019Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - Juli 2019, met nieuws over o.a. onze boekenverkoop, nieuwe aanwinsten, en onze zomerexpositie! lezen06/05/2019Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - Juni 2019, met nieuws over afwijkende openingstijden, nieuwe aanwinsten, huidige en komende exposities! lezen05/03/2019Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - Mei 2019, met nieuws over de Kunstronde! lezen04/23/2019Koningsdag nieuws en een terugblik op een mooie Pasen! lezen04/10/2019Uitnodiging voor speciale Paas Expositie! En meer nieuws voor april... lezen03/08/2019Nieuwsbrief Maart, met nieuwe aanwinsten en aankomende exposities! lezen01/29/2019Het Kunst & Antiek Weekend Naarden gemist? -Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief- lezen01/05/2019Uitnodiging van Galerie Wijdemeren voor een speciale Sneak Preview! En meer januari nieuws... lezen12/13/2018Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - december 2018 lezen11/07/2018Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - november 2018 lezen


Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en de gratis taxatiedagen, abonneer u dan op onze mailinglijst: Inschrijven Uitschrijven

Kunst in een huiselijke sfeer!

Prachtig gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, laten wij u in een huiselijke sfeer genieten van onze exposities van 19de en 20ste eeuwse meesters, evenals hedendaagse schilderijen en heel veel andere kunst. De Galerie is onderdeel van Kunstkamer Wijdemeren een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver. Kunstkamer Wijdemeren houdt kantoor aan de Herenweg 73 te Breukeleveen in de gemeente Wijdemeren. U bent van harte welkom op onze regelmatig terugkerende taxatiedagen.

Onze Galerie in het pand
"DE WIJDEMEREN" vindt u in Breukeleveen aan de Loosdrechtse plassen

'De Wijdemeren' - Kunstkamer en Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
'De Wijdemeren' - Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
| BLOG

Openingstijden Galerie Wijdemeren in Breukeleveen:

Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen

t/m april 2020 is de Oud-Loosdrechtsedijk afgesloten. Raadpleeg voor uw bezoek uw routeplanner! Klik hier voor meer informatie.

Reguliere openingstijden:

Iedere vrijdag tussen 11.00 -17.00 uur.
Andere dagen alleen volgens afspraak.

Telefoon: 06-53222156, Contact: Gijs Looman
Telefoon: 06-41277246, Contact: Jeanette Looman - Schipper

E-mail: info@galeriewijdemeren.nl

Openingstijden van onze andere vestigingen© Kunstkamer Wijdemeren 2004 - 2020