Schilderijen te koop van kunstschilder G.J. Ernens Strandgezicht olie op doek, gesigneerd, Expositie Galerie Wijdemeren Breukeleveen

Gerard Ernens


Verkocht

A7509,
G.J. Ernens
Strandgezicht
olie op doek, gesigneerd
Verkocht

Website – Object vraag reactie

Gerard Ernens

Utrecht
1935

2020

De kunstschilder gaf al op jeugdige leeftijd blijk van zijn talent en ontwikkelde zich als een schilder met een geheel eigen stijl.

Al jong kwam hij in contact met de bekende kunstschilder J. Bevort, die hem hielp bij de ontplooiing van zijn talent. Na John Bevort werkte hij enige tijd samen met de interieur- en kerkschilder Jan Jumelet.

Ernens verkreeg vooral bekendheid door zijn kleurrijke, enigszins suggestieve en reliëfachtige landschappen en bloemcomposities.

Van zijn werk zijn meerdere malen exposities gehouden en Gerard Ernens is lid van the International Organization of Free Art.

Gerard is vanaf het eerste uur een schilder van het paletmes. Zijn schilderijen hebben een licht impressionistische inslag en zijn toch duidelijk herkenbaar.

 

Ook te koop van Gerard Ernens

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten in de kunst abonneer u dan op onze nieuwsbrief en ontvang deze in uw mailbox.