BH Slotman Boerderij aan poldervaart gesigneerd linksonder

B.H. Slotman


C3285-2
BH Slotman
Boerderij aan poldervaart
olie op doek, 30.5 x 40.5 cm
gesigneerd linksonder

Website – Object vraag reactie

B.H. Slotman

Rotterdam
1939

Pseudoniem van Jack J. van der Put.

Jack van der Put werd in 1939 in Rotterdam geboren. Zijn vader was een succesvolle chef-kok, die veel onderscheidingen en zelfs gouden medailles voor zijn werk heeft gekregen. die zelf ook schilderde. Toen Jack naar Hilversum verhuisde, ging hij in opleiding bij de beroemde Nederlandse schilder J.F.C. Scherrewitz (1868-1951). Verder ontvangt hij ook tegenwoordig nog raadgevingen van Hans van Moerkerken, kunstschilder te Weesp – Holland.

Jack raakte zeer geïnspireerd door de Franse impressionisten, wat vaak in zijn werk terug te zien is. Hij gebruikt uitgebalanceerde kleuren in perfect gekozen composities. Zijn voorkeur gaat uit naar het schilderen van landschappen, stillevens, strandscènes en moderne composities in sprankelende luministische kleuren. Door de jaren heen, heeft Jack van der Put zijn werk geëxposeerd in verschillende Europese landen, zoals Engeland, Zweden, Duitsland en natuurlijk Nederland.

Van der Put heeft zijn werk ook vaak gesigneerd met de namen
Jack Mulder en B.H. Slotman.

Ook te koop van B.H. Slotman

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten in de kunst abonneer u dan op onze nieuwsbrief en ontvang deze in uw mailbox.