Galerie Wijdemeren
06 - 53222156 / 06 - 41277246
Exposities

Exposities


 Expositie:
"Mensen Kijken"

Portretten, interieurs en stillevens

Deze zomer is bij ons de expositie "Mensen kijken" te zien. De favoriete terras-activiteit van Nederland, verplaatst zich naar de muren van onze galerie. Levendige marktjes, statige portretten en extravagante interieurs, de schilderijen uit onze collectie waar mensen centraal staan worden de hele zomer bij ons tentoongesteld. 

Naast schilderijen met mensen, borduren wij ook voort op de interieurs, met een collectie rijk aangeklede stillevens van de 19e eeuw tot nu. Lees hier meer over de geschiedenis van het stilleven.

Natuurlijk kunt u ook écht mensen (en bootjes) kijken op ons heerlijk terras aan het water. Kom langs en geniet van een kopje koffie aan de Loosdrechtse Plassen!


 
Expositie Grafiek en Werken op Papier

Naast een grote collectie schilderijen en sculpturen, hebben wij ook vele mooie litho s, etsen, aquarellen en tekeningen! Van klassiek tot modern, alles bekleedt de wanden van onze nieuwe moderne expositieruimtes.

Opvallend is een collectie werken van de Nederlandse graficus Ko Oosterkerk, die in eenvoudige vormen het Nederlandse landschap en de jaargetijden weergeeft. Daarnaast is een bijzondere collectie van Chinees grafiek te zien, afkomstig van de Yunnan Art School.

Kom kijken en misschien wel kopen, want wij hebben grafiek voor elk budget!


Wisselende Thema exposities


Galerie Wijdemeren werkt met wisselende thema-exposities. Werk uit onze collectie is afkomstig uit particuliere verzamelingen. Het gaat daarom vaak om unieke stukken die nooit eerder op de markt zijn geweest, omdat ze bijvoorbeeld rechtstreeks uit het atelier van een kunstenaar komen. Ook stellen wij werk van hedendaagse kunstenaars tentoon

 

Expositie "Mensen Kijken"

 

 

--------

Galerie direct aan de Loosdrechtse Plassen

Bij stralend weer is het goed toeven op het terras van Galerie Wijdemeren met het fraaie uitzicht op de Plas. Maar ook op een regenachtige dag is het gezellig binnen rond de open haard.

Galerie Wijdemeren is gevestigd aan de Herenweg 71-73 in Breukeleveen. De galerie is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets en zelfs met de boot. 

Openingstijden: WO, DO en VR van 11.00 tot 17.00 uur
andere dagen volgens afspraak.

Naast de locatie in Breukeleveen is een bezoek op dinsdag, woensdag en zaterdag van 10.00 – 15.00 uur aan onze de locatie Angstelkade in Nieuwersluis voor antiek en brocante, meubels en kleingoed meer dan de moeite waard. Voor meer informatie: 
www.stockenco.com

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor. 

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E: info@galeriewijdemeren.nl

 Kunst in een huiselijke sfeer

Prachtig gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, laten wij u in een huiselijke sfeer genieten van onze exposities van 19de en 20ste eeuwse meesters, evenals hedendaagse schilderijen en heel veel andere kunst. De Galerie is onderdeel van Kunstkamer Wijdemeren een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver. Kunstkamer Wijdemeren houdt kantoor aan de Herenweg 73 te Breukeleveen in de gemeente Wijdemeren. U bent van harte welkom op onze regelmatig terugkerende taxatiedagen.

Onze Galerie in het pand
"DE WIJDEMEREN" vindt u in Breukeleveen aan de Loosdrechtse plassen

'De Wijdemeren' - Kunstkamer en Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
'De Wijdemeren' - Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
| BLOG

Openingstijden Galerie Wijdemeren in Breukeleveen: 
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen

Let op: In verband met de zomervakantie zijn wij tot eind augustus enkel op afspraak te bezoeken. Maak gerust een afspraak!

Reguliere openingstijden:
Iedere WO, DO en VR tussen 11.00 -17.00 uur.
Andere dagen alleen volgens afspraak.

Telefoon: 06-53222156, Contact: Gijs Looman
Telefoon: 06-41277246, Contact: Jeanette Looman - Schipper

E-mail: info@galeriewijdemeren.nl

 

Openingstijden van onze andere vestigingen© Kunstkamer Wijdemeren 2004 - 2018