Galerie Wijdemeren
06 - 53222156 / 06 - 41277246
Exposities

Exposities


 

Expositie:
Holland WaterlandIn de loop van mei start onze traditionele thematentoonstelling Holland Waterland. Hier kan de kijker zich tegoed doen aan waterlandschappen van de meest uiteenlopende aard. Van karakteristieke Hollandse slootjes, grachten en plassen, tot indrukwekkende zeegezichten, rivieren en meren.

Een greep uit de collectie: sfeervolle, in impressionistische stijl geschilderde strand- en zeegezichten van de uit Den Haag afkomstige Henk Dekker. Van G.A.L. Morgenstjerne-Munthe is fraai werk met karakteristieke bomschuiten te bewonderen. Liefhebbers van havengezichten kunnen hun hart ophalen bij schilderijen van Marius de Jongere en Evert Moll.


Special:
Valentina Cantor

16 mei tot en met eind juni

Valentina Cantor staat bekend om haar bijzondere materiaalgebruik en de symboliek in haar kunst. Haar portretten geschilderd op marmer zijn geïnspireerd door de Vlaamse Primitieven en vertellen elk hun eigen verhaal. Lees meer...

 

-----------

Galerie direct aan de Loosdrechtse Plassen

Bij stralend weer is het goed toeven op het terras van Galerie Wijdemeren met het fraaie uitzicht op de Plas. Maar ook op een regenachtige dag is het gezellig binnen rond de open haard.

Galerie Wijdemeren is gevestigd aan de Herenweg 71-73 in Breukeleveen. De galerie is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets en zelfs met de boot. 

Openingstijden: WO, DO en VR van 11.00 tot 17.00 uur
andere dagen volgens afspraak.

Naast de locatie in Breukeleveen is een bezoek op dinsdag, woensdag en zaterdag van 10.00 – 15.00 uur aan onze de locatie Angstelkade in Nieuwersluis voor antiek en brocante, meubels en kleingoed meer dan de moeite waard. Voor meer informatie: 
www.stockenco.com

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor. 

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E: info@galeriewijdemeren.nl

Expositie Holland Waterland--------

Expositiekalender

Specials

Lente 2018

Deze lente introduceren wij een nieuw platform voor hedendaagse kunstenaars, onze zogenoemde Specials!

Deze kunstenaars geven een nieuw geluid aan de traditionele thema s van de kunst in onze galerie. Waterrijke landschappen en levendige stadsgezichten worden met passie opnieuw verbeeld!

16 tot en met eind juni, en te zien tijdens de Kunstronde Vecht- en Plassen!
Valentina Cantor

 

--------

Galerie Wijdemeren is gevestigd aan de Herenweg 71-73 in Breukeleveen. Openingstijden: WO, DO en VR van 11.00 tot 17.00 uur, andere dagen volgens afspraak.

U bent van harte welkom, de koffie staat altijd klaar.
Tel. 06-53222156 of 06-41277246. De galerie is gemakkelijk bereikbaar met de auto, de fiets of zelfs per boot. Meer informatie is op de website te vinden: www.galeriewijdemeren.nl

--------

Galerie direct aan de Loosdrechtse Plassen

Galerie Wijdemeren is sinds 2009 gevestigd aan de Herenweg 71-73 te Breukeleveen. Schitterend gelegen direct aan de Loosdrechtse Plassen met een terras aan het water. De Galerie is goed bereikbaar, of u nu met de auto, de fiets of de boot komt.

Onze exposities zijn te bezoeken op WO, DO en VR tussen 11.00 - 17.00 uur. Wilt u liever op een andere dag langs komen, dan kan dat ook volgens afspraak. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar!

Wisselende Thema exposities

Galerie Wijdemeren werkt met wisselende thema-exposities. Werk uit onze collectie is afkomstig uit particuliere verzamelingen. Het gaat daarom vaak om unieke stukken die nooit eerder op de markt zijn geweest, omdat ze bijvoorbeeld rechtstreeks uit het atelier van een kunstenaar komen. Ook stellen wij werk van hedendaagse kunstenaars tentoonKunst in een huiselijke sfeer

Prachtig gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, laten wij u in een huiselijke sfeer genieten van onze exposities van 19de en 20ste eeuwse meesters, evenals hedendaagse schilderijen en heel veel andere kunst. De Galerie is onderdeel van Kunstkamer Wijdemeren een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver. Kunstkamer Wijdemeren houdt kantoor aan de Herenweg 73 te Breukeleveen in de gemeente Wijdemeren. U bent van harte welkom op onze regelmatig terugkerende taxatiedagen.

Onze Galerie in het pand
"DE WIJDEMEREN" vindt u in Breukeleveen aan de Loosdrechtse plassen

'De Wijdemeren' - Kunstkamer en Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
'De Wijdemeren' - Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
| BLOG

Openingstijden Galerie Wijdemeren in Breukeleveen: 
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen

Let op: van 22 mei tot en met eind juni zijn wij enkel op afspraak te bezoeken. Maak gerust een afspraak!

Reguliere openingstijden:
Iedere WO, DO en VR tussen 11.00 -17.00 uur.
Andere dagen alleen volgens afspraak.

Telefoon: 06-53222156, Contact: Gijs Looman
Telefoon: 06-41277246, Contact: Jeanette Looman - Schipper

E-mail: info@galeriewijdemeren.nl

 

Openingstijden van onze andere vestigingen© Kunstkamer Wijdemeren 2004 - 2018