Galerie Wijdemeren
06 - 53222156 / 06 - 41277246
Exposities

Exposities


Expositie:
Van Koe tot Kip

Dieren! Al eeuwen een inspiratie voor kunstenaars. Van katten tot muizen, van kamelen tot koeien, alles komt voorbij op deze vrolijke tentoonstelling.

Tijdens deze tentoonstelling besteden wij extra aandacht aan de Nederlandse eendenschilder Constant Artz. Talloze eendenfamilies zullen de komende weken onze muren bekleden, zodat u weg kan dromen in deze lieflijke, typisch Hollandse, taferelen.

Vier met ons de lente en kom vanaf begin maart deze gezellige beestenboel bekijken!

Special:
Sjef Bertrams

11 t/m 27 april,
met een extra openingsdag op zondag 22 april!

Bertrams oeuvre doet denken aan het impressionisme. Hij concentreert zich op enkele plekken in het Nederlandse landschap, die hij in verschillende jaargetijden en onder verschillende weersomstandigheden verbeeldt. Lees meer...

-----------

Galerie direct aan de Loosdrechtse Plassen

Bij stralend weer is het goed toeven op het terras van Galerie Wijdemeren met het fraaie uitzicht op de Plas. Maar ook op een regenachtige dag is het gezellig binnen rond de open haard.

Galerie Wijdemeren is gevestigd aan de Herenweg 71-73 in Breukeleveen. De galerie is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets en zelfs met de boot. 

Openingstijden: WO, DO en VR van 11.00 tot 17.00 uur
andere dagen volgens afspraak.

Naast de locatie in Breukeleveen is een bezoek op dinsdag, woensdag en zaterdag van 10.00 – 15.00 uur aan onze de locatie Angstelkade in Nieuwersluis voor antiek en brocante, meubels en kleingoed meer dan de moeite waard. Voor meer informatie: 
www.stockenco.com

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor. 

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E: info@galeriewijdemeren.nl

Expositie 'Van Koe tot Kip'

--------

Expositiekalender

'Specials'

Lente 2018

Deze lente introduceren wij een nieuw platform voor hedendaagse kunstenaars, onze zogenoemde 'Specials'!

Deze kunstenaars geven een nieuw geluid aan de traditionele thema's van de kunst in onze galerie. Waterrijke landschappen en levendige stadsgezichten worden met passie opnieuw verbeeld!

 

28 maart t/m 6 april, met een extra openingsdag op zondag 1 april!
Claudia Schmit

11 april t/m 27 april, met een extra openingsdag op zondag 22 april!
Sjef Bertrams

 

2 mei t/m 11 mei, open op Hemelvaartsdag!
Noortje Veer

16 t/m 25 mei, ook te bezoeken tijdens de Kunstronde Vecht- en Plassen!
Valentina Cantor

--------

Galerie Wijdemeren is gevestigd aan de Herenweg 71-73 in Breukeleveen. Openingstijden: WO, DO en VR van 11.00 tot 17.00 uur, andere dagen volgens afspraak.

U bent van harte welkom, de koffie staat altijd klaar.
Tel. 06-53222156 of 06-41277246. De galerie is gemakkelijk bereikbaar met de auto, de fiets of zelfs per boot. Meer informatie is op de website te vinden: www.galeriewijdemeren.nl

--------

Galerie direct aan de Loosdrechtse Plassen

Galerie Wijdemeren is sinds 2009 gevestigd aan de Herenweg 71-73 te Breukeleveen. Schitterend gelegen direct aan de Loosdrechtse Plassen met een terras aan het water. De Galerie is goed bereikbaar, of u nu met de auto, de fiets of de boot komt.

Onze exposities zijn te bezoeken op WO, DO en VR tussen 11.00 - 17.00 uur. Wilt u liever op een andere dag langs komen, dan kan dat ook volgens afspraak. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar!

Wisselende Thema exposities

Galerie Wijdemeren werkt met wisselende thema-exposities. Werk uit onze collectie is afkomstig uit particuliere verzamelingen. Het gaat daarom vaak om unieke stukken die nooit eerder op de markt zijn geweest, omdat ze bijvoorbeeld rechtstreeks uit het atelier van een kunstenaar komen. Ook stellen wij werk van hedendaagse kunstenaars tentoonKunst in een huiselijke sfeer

Prachtig gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, laten wij u in een huiselijke sfeer genieten van onze exposities van 19de en 20ste eeuwse meesters, evenals hedendaagse schilderijen en heel veel andere kunst. De Galerie is onderdeel van Kunstkamer Wijdemeren een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver. Kunstkamer Wijdemeren houdt kantoor aan de Herenweg 73 te Breukeleveen in de gemeente Wijdemeren. U bent van harte welkom op onze regelmatig terugkerende taxatiedagen.

Onze Galerie in het pand
"DE WIJDEMEREN" vindt u in Breukeleveen aan de Loosdrechtse plassen

'De Wijdemeren' - Kunstkamer en Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
'De Wijdemeren' - Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
| BLOG

Openingstijden Galerie Wijdemeren in Breukeleveen: 
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen

Iedere WO, DO en VR tussen 11.00 -17.00 uur.
Andere dagen alleen volgens afspraak.

Wij zijn zondag 22 april geopend voor een speciale tentoonstelling! 

Telefoon: 06-53222156, Contact: Gijs Looman
Telefoon: 06-41277246, Contact: Jeanette Looman - Schipper

E-mail: info@galeriewijdemeren.nl

 

Openingstijden van onze andere vestigingen© Kunstkamer Wijdemeren 2004 - 2018