Diensten

Hieronder vindt u de diensten die wij aanbieden.

Taxatie

Wilt u meer weten over de waarde van uw kunst, antiek, zilver of andere boedelgoederen? Dan bent u welkom om een afspraak bij ons te maken voor een gratis taxatie.

Wegens de grote hoeveelheid aanvragen is het momenteel niet mogelijk een online taxatie aan te vragen. Wel bent u welkom voor een taxatie op afspraak, en is het in sommige gevallen mogelijk een taxatie op uw locatie in te plannen.

TAXATIE OP AFSPRAAK
U kunt bij ons doorgaans op vrijdag op afspraak terecht voor een gratis mondeling advies omtrent de waarde en echtheid van uw schilderijen, antiquiteiten en andere kunstvoorwerpen, alsmede de staat ervan en eventuele verkoopmogelijkheden.

Onze specifieke expertise betreft schilderijen en aquarellen uit de 19e en 20ste eeuw, antiquiteiten en zilverwerk.

TAXATIE OP LOCATIE
Een taxatie op locatie behoort tot de mogelijkheden. Hier zijn kosten aan verbonden, afhankelijk van de specifieke taxatieopdracht. Neem gerust contact met ons op!

WILT U UW KUNST, ANTIEK, ZILVER OF ANDERE GOEDEREN VERKOPEN?
Wilt u meer weten over de mogelijkheid tot verkopen van uw kunst, antiek, zilver of andere boedelgoederen via Stock&Co en Galerie Wijdemeren, voordat u ons bezoekt? Mail ons dan gerust!

  • Voeg foto’s bij van de te verkopen items

  • Vermeld alle informatie die u over het of de item(s) heeft

Wij zullen beoordelen of het in de huidige markt interessant is om het door u aangeleverde in verkoop te nemen, en maken bij interesse een afspraak om de goederen in te nemen en vervolgstappen met u te bespreken.

CONTACT

T: 0653222156 (Gijs Looman)
E: info@galeriewijdemeren.nl

Taxatie, Gijs Looman, Galerie Wijdemeren
Taxatie op afspraak

Restauratie schilderijen

Het is belangrijk een schilderij in goede conditie te houden!

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor het vakkundig schoonmaken, conserveren en/of restaureren van uw schilderij.

 
Diensten die wij aanbieden in ons restauratie-atelier:
  • Gat of scheurreparatie
  • Reiniging
  • Retoucheren
  • Bedoeken
  • Doubleren
  • Vullen
  • Vernissen
  • Lijstrestauratie

Prachtige resultaten uit ons restauratie-atelier!

Previous
Next

Exclusieve lijsten

Schipperlijsten

Schipper Lijsten

EIGEN LIJSTEN- en RESTAURATIEATELIER

Op onze vestiging aan de Angstelkade in Nieuwersluis bevindt zich ons eigen restauratie- en lijstenatelier. Onze vakkundige lijstenmakers maken voor u ornamentlijsten op maat en kleur, en repareren desgewenst ook beschadigde oude lijsten.

U kunt bij ons diverse ornamentlijsten, speciaal op maat of kleur laten maken. Wij hebben uiteraard ook een ruime voorraad, voordelige staaflijsten om uit te kiezen.

Voor meer modellen en informatie:

Schipper Lijsten Nieuwersluis

U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.
T: 06-53222156
E: info@schipperlijsten.nl

Bezoek ook eens onze website: Schipper Lijsten- & Restauratie-atelier

Of kom eens langs in onze galerie in Breukeleveen voor persoonlijk advies en overleg over de verschillende mogelijkheden.

SL-Smorenberg, verschillend handwerk, ornamenten, kleuringen, afwerkingen, hoekjes en inlegjes mogelijk.

SL-Smorenberg lijst

SL-Kees van Dongen, smal 3-traps model.

SL - Kees van Dongen lijst

SL-Swagermakers, verschillende breedtes, kleuringen, afwerkingen en inlegjes mogelijk.

SL - Swagermakers lijst

 

Verkoop en Bemiddeling

Zilver, curiosa, brocante, serviesgoed, sieraden en overige boedelgoederen.

U kunt bij ons op afspraak terecht voor gratis taxaties, inkoop, verkoop en bemiddeling van kunst, zilver, antiek en overige boedelgoederen.

Kunstkamer Wijdemeren is een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver, waar zowel Galerie Wijdemeren in Breukeleveen als Stock & Co in Nieuwersluis deel van uit maken.

Aan de Angstelkade in Nieuwersluis is ons restauratie- en lijstenatelier gevestigd, evenals de afdeling antiek, zilver & curiosa en het in antieke meubelen, boedelgoederen en woningontruiming gespecialiseerde Stock & Co.

Telefoon:

06-53222156, G. Looman

Email: info@galeriewijdemeren.nl

Kunstkamer Wijdemeren, Fred Arends, IJsgezicht, zilver, porselein

Woningontruiming | Ontzorgen

U kunt bij ons ook terecht voor het leeghalen en bezemschoon opleveren van panden en overname van boedels, bijvoorbeeld bij verhuizing of overlijden, ons team van Stock & Co helpt u hierin graag met alle zorg en aandacht verder.


WONINGONTRUIMING | bijvoorbeeld bij verhuizing

Gaat u verhuizen, en weet u niet waar u met alle overgebleven spullen naartoe moet? Wij helpen u graag met het ontruimen van de woning. In overleg kunnen wij verkoopbare  boedelgoederen overnemen of voor u verkopen. De overige (niet-verkoopbare) goederen worden waar mogelijk aangeboden aan goede doelen en voor recycling. Grof vuil wordt zoveel mogelijk gescheiden afgeleverd bij afvalverwerkers. We kunnen indien gewenst uw woning bezemschoon opleveren, klaar voor de volgende bewoner. 


ONTZORGEN | na het overlijden van een dierbare

Wij gebruiken de term ‘ontzorgen’, omdat we graag een last van uw schouders af nemen. Vaak heeft u al genoeg om zich druk om te maken, en is het leegruimen van een woning na overlijden van een dierbare niet iets waar u mee bezig wilt zijn. Wij helpen u dan ook heel graag. U zoekt uiteraard eerst de goederen uit die voor u van (emotionele) waarde zijn. In overleg ruimen we de woning leeg, en bespreken de mogelijkheden tot overname of verkoop van bepaalde boedelgoederen. Dit alles gebeurt uiteraard met alle respect voor u en uw dierbaren. We leveren het pand desgewenst ook bezemschoon op; u heeft er dan geen zorgen meer aan.


CONTACT

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden in geval van overname / verkoop van meubels, inboedels, of woningontruimingen door onze medewerkers van Stock&Co?

Neemt u dan gerust contact op met Gijs Looman, hij informeert u graag verder.

Gijs Looman

telefonisch: 06-53222156 of per email: info@stockenco.nl

Stock&CO, woningontruiming en ontzorgen, verkoop en bemiddeling
Stock&CO, ontruimingen, boedels, ontzorgen, Gijs Looman, antiek, brocante