Exposities

In Bloei

Nu te zien: een expositie waar groei en bloei in het middelpunt staan. Gevestigde- en opkomende hedendaagse kunstenaars krijgen hun welverdiende podium, om hun werk in onze expositieruimtes te laten floreren. Weelderige bloemstillevens, imponerende zeegezichten, dieren in hun element en de mens in zijn kracht, samen vormen zij onze expositie “In bloei”.

Mocht u vragen hebben, of een werk in het echt willen zien, bel of mail ons gerust. U bent altijd welkom om op afspraak werken bij ons in de galerie te komen bezichtigen, bij voorkeur op vrijdagen tussen 11-17 uur.

KunstRonde bij Galerie Wijdemeren

Dinie’s Kitchen

Hedendaagse Kunstgalerij

In onze hedendaagse kunstgalerij is een steeds wisselende tentoonstelling te zien van werk door hedendaagse kunstenaars als André TellierAnnelies Jonkhart, Arnold PieterseBeert HennephofEti Steinberg, JeanMarianne Bremers, Marjolijn DijkhuisRobbert FortgensSalam Kadhim, Sacha Borgen LindhardtValentina Cantor, Wytske van Urk en Yasmin Hargreaves

Kunstenaars op zoek naar een podium zijn van harte welkom onze voorwaarden te bekijken, en per mail contact op te nemen over de mogelijkheid tot opname in onze collectie.

Evenementenagenda

Kunstronde Vecht & Plassen 2021

18 en 19 september 2021, 11.00-17.00uur

Op zaterdag 18 en zondag 19 september vindt Kunstronde Vecht & Plassen plaats, en bent u van harte welkom onze galerie te bezoeken, tussen 11.00-17.00uur. Speciaal voor de gelegenheid richten wij een veelzijdige expositie in, waarbij we onze hedendaagse kunstenaars in het zonnetje zetten. We kijken uit naar een heerlijk weekend, vol moois en gezelligheid!

De voorpret is al begonnen, de reizende expositie waarbij ook een werk van onze eigen Wytske van Urk te zien is, is al van start gegaan! De expositie bevindt zich nu op Fort Maarsseveen, reist dan vanaf 2 juni naar Fort Nigtevecht, en vindt vanaf 27 augustus haar laatste plekje op Fort Nieuwersluis. 

Bekijk voor meer informatie ook zeker de website van KunstRonde Vecht & Plassen.