Exposities

Huidige expositie

Stillevens en portretten

Wij tonen een prachtige collectie stillevens en portretten. Beide onderwerpen zijn al eeuwen aanwezig in de kunst, en ook nu zijn ze nog even relevant. De uitwerking verschilt per kunstenaar: waar de één ieder detail aanraakt en gerekend kan worden tot de fijnschilders, weet de ander met een paar losse toetsen de perfecte stofuitdrukking weer te geven. Ook hedendaagse kunstenaars houden zich bezig met het portret, waarbij fotografie natuurlijk ook een veelgebruikt medium is. We zien een dame in een weelderige jurk, een zelfportret, een bloemstilleven of juist een stilleven met speelgoed – allemaal zult u het tegenkomen in deze expositie.

Deze collectie is ook online via onze website te bezichtigen. Mocht u vragen hebben, of een werk in het echt willen zien, bel of mail ons gerust.

Komende expositie

Galerie Wijdemeren in Wintersferen

Het is al aardig koud buiten, maar stiekem snakken wij toch wel naar een flinke laag sneeuw, en een paar graden onder nul. Het is inmiddels wel erg lang geleden dat we over de plas konden schaatsen. Je kunt het je bijna niet meer voorstellen! Het weidse uitzicht waar je normaliter enkel overheen kijkt, al schaatsend ben je er deel van. Je hoort het ijs knisperen, en de wind snijdt langs je wangen. Achteraf lekker opwarmen bij de haard met koffie of chocolademelk, het klinkt bijna magisch, toch?

Buiten is het nog niet zo ver, maar gelukkig kunnen we ons in de galerie omringen door fantastische wintertaferelen, ijs- en sneeuwgezichten. De collectie is online via onze website uitgebreid te bezichtigen.

Dinie’s Kitchen

Hedendaagse Kunstgalerij

In onze hedendaagse kunstgalerij is een steeds wisselende tentoonstelling te zien van werk door hedendaagse kunstenaars als André TellierAnnelies Jonkhart, Arnold PieterseBeert HennephofEti Steinberg, JeanMarianne Bremers, Marjolein DijkhuisRobbert FortgensSalam Kadhim, Sacha Borgen LindhardtValentina Cantor en Yasmin Hargreaves

Kunstenaars op zoek naar een podium zijn van harte welkom onze voorwaarden te bekijken, en per mail contact op te nemen over de mogelijkheid tot opname in onze collectie.