Galerie Wijdemeren
06 - 53222156 / 06 - 41277246
Galerie Nieuws

Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - augustus 2018

 
Nieuwsbrief Galerie Wijdemeren -
Augustus 2018


Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze exposities, nieuwe aanwinsten, speciale activiteiten, kunstbeurzen en ander kunstgerelateerd nieuws.

Voor specifieke vragen m.b.t. restauratie, tax atie, inlijsten en aan- of verkopen van kunst, antiek en zilver, kunt u ons mailen of bellen.

Hartelijke groet, Gijs en Jeanette Looman - Schipper.


Openingstijden Galerie Wijdemeren
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen 
Iedere WO, DO en VR van 11 - 17 uur.
Andere dagen op afspraak.

Let op: in verband met de vakantieperiode zijn wij tot eind augustus uitsluitend op afspraak geopend! Maak gerust een afspraak.

 

Lees over onze GRATIS taxatiedagen

 


 

Expositie Grafiek en Werken op Papier

Tot half september te zien bij Galerie Wijdemeren

 


Yasmin Hargreaves, Drieluik


Naast een grote collectie schilderijen en sculpturen, hebben wij ook vele mooie litho s, etsen, aquarellen en tekeningen! Van klassiek tot modern, alles bekleedt onze nieuwe moderne expositieruimtes. Kom kijken en misschien wel kopen, want wij hebben grafiek voor elk budget!


Ko Oosterkerk, Bretagne Finistere

Black & White never goes out of style! Tijdens deze tentoonstelling is een grote collectie van de Nederlandse graficus Ko Oosterkerk te zien. Hij geeft in eenvoudige vormen het Nederlandse landschap en de jaargetijden weer. De werken lenen zich perfect voor een mooie compositie op uw muur. Kom kijken en kiezen!

 

Yunnan Art School Collectie

Op deze expositie presenteren wij ook een collectie houtsnedes en aquarellen van het Chinese kunstenaarscollectief van de Yunnan Art School. Kenmerkend voor de werken van de Yunnan Art School is hun aandacht voor (Chinese) etnische diversiteit en traditionele patronen en klederdracht. Werk van deze kunstenaars is eerder tentoongesteld in het Tropenmuseum in Amsterdam.


Yang Wei Ming, Flowers time

 

 

 

Nieuwe aanwinsten bij Galerie Wijdemeren


Bernard A. van Beek, Zicht op kortenhoefNieuwe aanwinsten @ Galerie Wijdemeren Breukeleveen 

Onze collectie breidt zich dagelijks uit. Wekelijks tonen wij de mooiste en meest bijzondere nieuwe aanwinsten online, dus zorg dat u regelmatig op onze website kijkt om op de hoogte te blijven van onze collectie en om inspiratie op te doen voor uw persoonlijke verzameling.
Deze week in het bijzonder nieuw binnengekomen: 
- Bernard A. van Beek
- Adrianus Eversen


Adrianus Eversen, Dorpsstraatje

 


Meer nieuwe aanwinsten van:
D.H.W. Filarski, Paul Damsté, Johannes Hilverdink, Charlotte van Pallandt, Charles Henri, Willem Weissenbruch, Jacques Zon, Mari ten Kate, Constant Artz, Henk Dekker, Evert Pieters, H.J. Verhoef, JeanMarianne Bremers, A.P. Schotel, Marjolijn Dijkhuis, G.J. Delfgaauw, Annelies Jonkhart, Rudolf Bonnet, Evert Moll, Marius de Jongere,
E.V.A
 

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor.


Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.T: 06-41277246 / 06-53222156
E: info@galeriewijdemeren.nl


Openingstijden Galerie Wijdemeren:
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen 
Openingstijden: iedere WO, DO en VR van 11 - 17 uur.


Andere dagen alleen volgens afspraak.
Lees over onze GRATIS Taxatiedagen.

 

Expositie:
"Mensen Kijken"


G.H. Breitner, Portret van een volksvrouw


Deze zomer is bij ons de expositie "Mensen kijken" te zien. De favoriete terras-activiteit van Nederland, verplaatst zich naar de muren van onze galerie. Levendige marktjes, statige portretten en extravagante interieurs, de schilderijen uit onze collectie waar mensen centraal staan worden de hele zomer bij ons tentoongesteld. 

Naast schilderijen met mensen, borduren wij ook voort op de interieurs, met een collectie rijk aangeklede stillevens van de 19e eeuw tot nu.

Natuurlijk kunt u ook écht mensen (en bootjes) kijken op ons heerlijk terras aan het water. Kom langs en geniet van een kopje koffie aan de Loosdrechtse Plassen!M.H. Mackenzie, Kromboomsloot te Amsterdam

Gratis Taxatiedagen


Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van uw schilderijen? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken, restaureren of voorzien van een nieuwe lijst?

Kom gerust eens langs op onze gratis taxatiedagen.
 

Naast taxaties van schilderijen, bent u ook welkom voor waardebepalingen van zilver, antiek, brons en andere inboedel en kunstvoorwerpen. 

 

  

 

Op onze locatie Angstelkade in Nieuwersluis:

Angstelkade 2a, Nieuwersluis, gebouw Stock&Co/Kunstkamer Wijdemeren

Iedere zaterdag van 10:00 tot 15:00, Uitsluitend op afspraak, gratis taxaties van kunst en antiek.
Contact ons voor een afspraak.

 

In onze Galerie in Breukeleveen Herenweg 71-73:

Iedere vrijdag van 11:00 tot 17:00, Uitsluitend op afspraak, gratis taxaties van kunst en antiek.
Contact ons voor een afspraak.

Let op: wegens omstandigheden komt de taxatiedag op vrijdag 10 augustus te vervallen. 


Taxaties op afspraak buiten de bovengenoemde tijden, of op locatie behoren ook tot de mogelijkheden.
Bel of mail ons gerust!
  

 

Aan de Angstelkade


Op onze vestiging aan de Angstelkade in Nieuwersluis bent u iedere dinsdag en zaterdag van harte welkom, tussen 10-15 uur. Deze loods aan het pittoreske riviertje de Angstel in Nieuwersluis is een ware schatkamer van Curiosa, Brocante, Antiek en Zilver. Een kopje koffie staat altijd klaar!

Kunstkamer Wijdemeren is een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver, waarvan zowel Galerie Wijdemeren als Stock & Co deel uit maken. Aan de Angstelkade is ons restauratie- en lijstenatelier gehuisvestigd, evenals de afdeling antiek, zilver & curiosa en het in antieke meubelen, boedelgoederen en woningontruiming gespecialiseerde Stock & Co.

 


 

Vestiging Angstelkade
Angstelkade 2A, gebouw Stock & Co / Kunstkamer Wijdemeren
3631 NA te Nieuwersluis
Bedrijventerrein Angstelkade

Vaste Openingstijden:
Iedere dinsdag en zaterdag van 10 tot 15 uur,
Buiten deze tijden alleen volgens afspraak geopend.

Contact:
Gijs Looman,
T: -31(0)6-53222156,
E: info@stockenco.nl

Jeanette Schipper,
T: -31(0)6-41277246.
E: info@galeriewijdemeren.nl

Galerie & Kunstkamer Wijdemeren is goed bereikbaar met de auto of de fiets.
Meer informatie vindt u op de website: stockenco.com

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en de gratis taxatiedagen, abonneer u dan op onze mailinglijst: Inschrijven Uitschrijven


Nieuwsbrief Galerie Wijdemeren (ARCHIEF)


08/03/2018Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - augustus 2018 lezen

Vorige edities:07/13/2018Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - juli 2018 lezen06/08/2018Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - juni 2018 lezen05/24/2018Uw privacy is voor ons belangrijk lezen05/16/2018Uitnodiging Kunstronde Vecht & Plassen 2018! lezen05/03/2018Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - mei 2018 lezen04/18/2018Uitnodiging speciale Expositie en Koningsdag Nieuws! lezen04/11/2018Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - april 2018 lezen03/28/2018Vier 1e Paasdag bij Galerie Wijdemeren! lezen03/07/2018Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - maart 2018 lezen02/01/2018Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - februari 2018 lezen01/04/2018Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - januari 2017 lezen12/15/2017Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - Kersteditie 2017 lezen11/29/2017Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - november 2017 lezen10/30/2017Galerie Wijdemeren Nieuwsbrief - oktober 2017 lezen


Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en de gratis taxatiedagen, abonneer u dan op onze mailinglijst: Inschrijven Uitschrijven

Kunst in een huiselijke sfeer

Prachtig gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, laten wij u in een huiselijke sfeer genieten van onze exposities van 19de en 20ste eeuwse meesters, evenals hedendaagse schilderijen en heel veel andere kunst. De Galerie is onderdeel van Kunstkamer Wijdemeren een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver. Kunstkamer Wijdemeren houdt kantoor aan de Herenweg 73 te Breukeleveen in de gemeente Wijdemeren. U bent van harte welkom op onze regelmatig terugkerende taxatiedagen.

Onze Galerie in het pand
"DE WIJDEMEREN" vindt u in Breukeleveen aan de Loosdrechtse plassen

'De Wijdemeren' - Kunstkamer en Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
'De Wijdemeren' - Galerie Wijdemeren te Breukeleveen
| BLOG

Openingstijden Galerie Wijdemeren in Breukeleveen: 
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen

Let op: In verband met de zomervakantie zijn wij tot eind augustus enkel op afspraak te bezoeken. Maak gerust een afspraak!

Reguliere openingstijden:
Iedere WO, DO en VR tussen 11.00 -17.00 uur.
Andere dagen alleen volgens afspraak.

Telefoon: 06-53222156, Contact: Gijs Looman
Telefoon: 06-41277246, Contact: Jeanette Looman - Schipper

E-mail: info@galeriewijdemeren.nl

 

Openingstijden van onze andere vestigingen© Kunstkamer Wijdemeren 2004 - 2018