Schilderijen te koop, kunstschilder Bob Pestman, A3669, kerk Nieuw Loosdrechtse dijk in de sneeuw olie op doek, kunst, expositie, Galerie Wijdemeren Breukeleveen

Bob Pestman


A3669
Bob Pestman
kerk Nieuw Loosdrechtse dijk in de sneeuw
olie op doek, 18×24 cm
r.o. gesigneerd en gedateerd 2009

Website – Object vraag reactie

Bob Pestman

RUST – KLEURHARMONIE – LICHT/DONKERWERKING – SFEER

Deze beeldelementen kan men terugvinden in de schilderijen van de kunstschilder Bob Pestman. De natuur zelf is zijn leermeester van wie hij nog dagelijks les krijgt. Wisselende wolkenformaties boven wateroppervlakken waarin zij zich spiegelen, zijn in harmonie met hun omgeving. Sloten, plassen, havens en de zee zijn de favoriete onderwerpen, die hij met veel liefde uitbeeldt. Ook stads- en dorpsgezichten weet hij vast te leggen met dezelfde verrassende licht/donker-werking. Hij laat zich daarbij vooral leiden door de lichtval, die de sfeer van het moment oproept.

Het is duidelijk dat hij een bewonderaar is van het Impressionisme en de Haagse School.

Jarenlange ervaring heeft geleid tot beheersing van de aquarel- en olieverf-technieken. Naast zijn eigen, vrije werk voert hij tevens opdrachten uit voor particulieren, instellingen en bedrijven. Bovendien vervaardigt hij documentair teken- en schilderwerk, voornamelijk op het gebied van architectuur.

Bob Pestman studeerde aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam en aan de Academie voor Beeldende Vorming te Amersfoort. Hij is lid van het Kunstenaarscollectief Gooi- en Vechtstreek.

Exposities:
Regelmatig exposeert hij in diverse plaatsen door geheel Nederland.

Geen bijdragen gevonden

Ook te koop van Bob Pestman

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten in de kunst abonneer u dan op onze nieuwsbrief en ontvang deze in uw mailbox.